Startsida  |   Produkter  |   Bli kund  |   Beställ här  |   Exempel  |   Support  |   Om oss

SkyltDirects affärsidé bygger på egen erfarenhet

Vi är den leverantör av märkning som grundaren Stefan Gustafsson själv saknade som elektriker i mitten av 1990-talet. De tillverkare av graverade skyltar till företag som fanns kunde inte leverera små serier. Dessutom var det mycket som gick fel från beställning via fax till färdig produkt. Hela processen med att beställa märkning tog så mycket tid att det ofta innebar ett stopp i arbetet i väntan på skyltarna.

Lösningen blev en produktion som bygger på internet, speciellt anpassad programvara, automatiserad tillverkning och snabba leveranser.

Det viktigaste för oss är att alltid leverera rätt skyltar och märkning snabbt och effektivt till våra kunder och att det ska vara enkelt att beställa.

Så här funkar det

Kunden skapar sina skyltar direkt i webbläsaren och loggar sedan in för att beställa. Data som programmet producerar används för att skapa orderbekräftelse och fakturaunderlag. Till lasergravyrmaskinerna skapas automatiskt det underlag som krävs. Även adressetiketterna för att posta de färdiga skyltarna skapas av data från programmet.

Tack vare detta system, kan vi alltid leverera inom 24 timmar.

All information om projekten lagras på våra servrar och finns tillgänglig från vilken dator som helst, var som helst i världen.
Moderna lokaler med det senaste inom lasergravyr gör att vi kan producera stora mängder märkskyltar varje dag. Ingen order är för stor eller för liten!

SkyltDirect AB - Braxenvägen 4 - 761 41 Norrtälje - Tel: 0176-79950 - order@skyltdirect.se

© 2010 SkyltDirect Ost AB. Rev. 2.873.