Startsida  |   Produkter  |   Bli kund  |   Beställ här  |   Exempel  |   Support  |   Om oss

Beställ dina skyltar här

Välj den skylttyp som passar dig här nedanför.

Plastskyltar

Graverade plastskyltar

Plastskyltar används som märkning till alla typer av tekniska installationer. Graverade märkskyltar i laminerad akryl är ett hållbart och mångsidigt alternativ och skyltarna passar utmärkt både inomhus och utomhus.


Metallskyltar för krävande miljöer

Graverade metallskyltar

Lasergraverade skyltar i rostfritt stål passar till installationer i krävande miljöer, till exempel till anläggningar med höga temperaturer eller frätande vätskor. Finns i flera fasta storlekar men går också att beställa i egen storlek.


Kabelmärkning, graverad och präglad

Kabelmärkning / Rörmärkning

Kabelmärken finns både i plast och metall. Plastmärken kan beställas på smidiga kort av halogenfri ABS-plast, på ark i graverad plast och på band av flexibel PUR. Metallmärkning i rostfritt, syrafast stål finns som graverade och präglade märken.


Klistermärken med många användningsområden

Klistermärken

Till anläggningar, maskiner, hissar, rörmärkning som påbud, varning och information med mera. Klistermärken är lätta att ha med sig och fäster på det mesta. Trycks med fyrfärg och får sedan ett skyddslaminat över trycket för extra reptålighet.


Skyltar med fyrfärgstryck

Skyltar med fyrfärgstryck

Printade skyltar med fyrfärgstryck ger dig möjlighet att skapa skyltar med vilka färger som helst. Perfekt till aggregatskyltar, anläggningsetiketter och maskinskyltar. Välj mellan hårdplast, aluminium och klistermärke.


Standardskyltar som tex varningsskyltar, förbudsskyltar och påbudsskyltar

Standardskyltar

Här hittar du varningsskyltar, förbudsskyltar och påbudsskyltar med flera. Skyltarna finns både med och utan text och i olika storlekar. Skyltarna kan beställas i aluminium, hårdplast och som självhäftande dekal.

SkyltDirect AB - Braxenvägen 4 - 761 41 Norrtälje - Tel: 0176-79950 - order@skyltdirect.se

© 2010 SkyltDirect Ost AB. Rev. 2.887.